Patch to Patch Heleni

Patch to Patch Heleni

dinsdag 4 december 2012

Eeeeven lekker weg geweest....Van woensdag tot en met zaterdag zijn we, samen met onze vrienden, lekker in de Harz in Duitsland geweest.
En toen we donderdagochtend wakker werden, zagen we dit. Dit was toch echt een kadootje, dat prachtige landschap met een laagje sneeuw.

Het was voor ons allemaal een uitstapje vol nostalgie. Ruim dertig jaar geleden zijn we ook een paar keer hier geweest en hebben toen de eerste beginselen geleerd op de ski's. Hebben we nu niet gedaan omdat de hoeveelheid sneeuw te weinig was en ik het absoluut niet meer durf vanwege mijn knie. (Inderdaad, knieproblemen zit in mijn familie)

We zijn wel naar een heel gezellige kerstmarkt geweest in Goslar. Een prachtige stad waar ik, dom dom dom, geen foto's heb gemaakt.Hier sta ik bij een kraam met prachtig houten speelgoed. Aan de kleinkindjes denken doe je altijd, waar je ook bent......

Vandaag zijn mijn lief en ik bij Intratuin geweest. We hebben er twee in onze buurt en één is groot en de andere is nog veel groter en daar zijn we geweest. Ik heb mijn ogen uitgekeken.

Toen we met de roltrap naar boven gingen, zagen we dit.

Wat betreft het knietje van mijn broer, het gaat aardig goed. Wel is zijn knie stijf en dik maar dat kan niet anders. Er was zoveel bot weggesleten dat er een  xxl-prothese ingezet is. Vandaag heeft hij zijn eerste therapie gehad wat hem niet meegevallen is. Maar met veel oefenen en geduld moet het hem lukken.
Hij vond het helemaal super dat hij via mijn blog beterschapswensen heeft gekregen en wil iedereen daar heel hartelijk voor bedanken.

Groet, Heleni

12 opmerkingen:

 1. O wat ziet het er heerlijk uit, de sneeuw, de kerstmarkt, wat zou ik graag er even naar toe willen, kan mij voorstellen dat je ervan genoten hebt!
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou zeg, die Intratuin pakt goed uit zeg.Het is een complete uitstap om er heen te gaan he? misschien moeten wij er dit weekend ook maar eens even heen gaan. Maar weet je wat het is? je hebt vaak al zoveel mooie spullen waar aan je gehecht bent. De aanschaf van nieuwe spullen wordt ieder jaar minder. Heerlijk jullie weekendje weg, alhoewel hier lag gisteren ook best wel veel sneeuw. Echt binnenblijf weer dus.

  groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker er even tussenuit geweest..groot gelijk..
  Dan de Kerstsfeer opsnuiven..ook weer leuk...
  Fijne nageniet dag!!..;0)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig wat een heerlijk uitstapje en waar is die "enorme" Intratuin? Zag nog nooit zo'n grote! Dat was dus ook genieten! Sterkte met broers knie, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heerlijke daagjes weg zo te lezen .
  Enne ik ben blij dat je een update over je broer plaatst.Wens hem sterkte ,dat oefenen valt niet mee,ik weet er alles van.
  groetjes
  Geke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk om er zo even uit te zijn en ook nog een witte wereld om je heen te hebben. gezellig die kerstmarkt in Goslar. Het betreffende tuincentrum maakt het elk jaar grootser, voelde me in een pretpark. Toch moest ik het weer even beleven.
  Fijne week,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi zeg die sneeuw en wat een gave intratuin, zo'n grote heb ik nog nooit gezien, dat lijkt me nu echt heerlijk toeven:-)
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heerlijk, zo'n uitje en welverdiend!
  groetjes, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een sfeervol uitstapje en wat een schitterende Intratuin.
  Zo kom je al goed in de kerstsfeer.
  Sterkte jullie beide met het knietje!

  Fijne week verder en groetjes, Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lekker zo'n korte vakantie. Wel jammer dat je geen foto's gemaakt hebt hé?
  Die intratuin moet wel héél groot zijn... zelfs met roltrappen! Daar moet ik dan zeker eens gaan kijken met mijn man. Wij zijn regelmatig in het 1 of andere tuincentrum te vinden, want dat vinden we allebei erg leuk. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat fijn dat jullie er een uit zijn geweest. De kerstmarkten zijn altijd zo leuk en gezellig. Daar ging ik ook elk jaar heen met mijn mam. Ook fijn te lezen dat het goed is gegaan tot nu toe met de knie van je broer. Ik hoop voor hem op een goede revalidatie.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails