Patch to Patch Heleni

Patch to Patch Heleni

maandag 9 juli 2012

Patchwork "Charmant" deel 2Ik had beloofd foto's te laten zien van mijn winkeltje bij mijn huis.
Jemig, ik ben toch aan 't zoeken geweest naar wat foto's. Ik dacht alles netjes georganiseerd te hebben. Nou.....niet dus.
Maar goed, ik heb er een aantal gevonden.
Ze zijn niet van goede kwaliteit omdat ik digifoto's van papierfoto's heb gemaakt. Het gaat om 't idee hè.Deze ruimte was net zo groot als het vorige winkeltje. Alleen deze was 8-kantig.In werkelijkheid was het binnen wel wat lichter dan de foto laat zien.oeps, deze is wel heel donkerOooh wat was ik hier graag en veel bezig.Ik zal je vertellen hoe ik aan de naam "Charmant" kwam.
Ik heb twee lieverds van schoondochters, Chantal en Marjelle. Die heb ik door elkaar gehusseld, figuurlijk gesproken dan hè, haha. Met de namen van mijn jongens kon ik niks mee, dus vandaar.Hier zit ik een programma in elkaar te knutselen voor een nieuw cursusjaar.
In het huis had ik een grote ruimte waar we met ca 10 mensen konden zitten voor workshops en cursussen.Van 't huis uit keken we zo op de 'cabin'.

Er is mij gevraagd waarom ik gestopt ben.
Toen onze kleindochter werd geboren wilde ik ook graag op haar passen. Door beperkte openingstijden kon ik dat wel combineren, alhoewel, ik was wel druk hoor. Maarja, dat krijg je als oma niks wil missen...... Toen kwam er een kleinzoon bij en tja, hem doe je er toch ook 'even' bij........
In 2005 stopte mijn man met werken (een jaar eerder dan eerst de bedoeling was) en toen vond ik 't tijd om zelf ook te stoppen. Na heel veel slapeloze nachten heb ik de knoop doorgehakt.
Met pijn in m'n hart heb ik de deur op slot gedaan.
Inmiddels wonen wij ook niet meer in dat huis maar ik heb super fijne herinneringen aan de periode van mijn Patchwork "Charmant".

5 opmerkingen:

 1. Wat jammer dat je er mee stopte, wat had ik daar graag rondgekeken, tussen de lapjes gezocht en schatten mee naar huis genomen! Trouwens wat een schitterende tuin had je, maar ja als iedereen de deur uit is zal het wel een veel te groot huis zijn geworden! Maar je hebt mooie herinneringen! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan me heel goed voorstellen dat je het heel jammer vond. Maar wat een prachtige oplossing dat leuke grote "quilttuinhuis"!!
  groetjes van ons allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook dit ziet er heel mooi uit. Dat zal idd niet gemakkelijk zijn geweest om te stoppen. Leuk om even met je door de foto's te kijken.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een sfeervol plaatje zo in de sneeuw. Lijkt me enig zo'n eigen winkeltje in de tuin! Ik kan me goed voorstellen dat het even slikken was om voor het laatst de sleutel om te draaien. Gelukkig heb je er nog steeds al je fijne herinneringen aan hé?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Carlien E.17-07-12 20:24

  Wat leuk Ik ben jaren geleden in de Cabin geweest en vroeg mij af of het nog bestond.Dat is nu dus opgelost. Groeten Carlien.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails