Patch to Patch Heleni

Patch to Patch Heleni

maandag 8 november 2010

geappliqueerd












Dit applicatiequilt maakte ik voor mijn man. Hij was in zijn werkzame leven bankdirecteur en heeft in 2000, samen met anderen, een nieuw bankgebouw laten bouwen.
De slogan van de bank was toen 'midden in de samenleving'. Dit was voor mij een inspiratie om dit quilt voor zijn kantoor te maken. Je ziet dat de bank in het midden staat van de klanten, zoals boerderijen, industrie, scholen, kerken en particulieren. Sinds een aantal jaren is mijn man in de vut en het hangt nu bij ons in de hal.















































Ook heb ik de vier jaargetijden in dit quilt verwerkt. Er zit veel handborduurwerk in en de heuvels en gebouwen heb ik met de machine met de festonsteek genaaid.












Globaal heb ik de aantal uren bijgehouden die ik er aan gewerkt heb. Wat denk je?......meer dan 500 uur....

2 opmerkingen:

  1. Wauw....Wat mooi gemaakt! Echt prachtig. Volgens mij moet jouw man daar héél blij mee zijn geweest! ( en nog zijn!) Maar volgens mijn heb jij nog veel meer mooie dingen gemaakt! Ik ga daar eens op mijn gemakje naar kijken! Groetjes Hubertine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie flanel-quilt, portemonnee en naai-etui. Nog een leuke Kerst en een Creatief-vol 2011 toegewenst!! Carine -Brugge http://patchworkstarblogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails